Massasje

Massasje

Massasjeterapi

En massasjeterapeut benytter seg av flere forskjellige behandlingsmetoder og teknikker. Fellesnevneren for disse metodene er å forebygge og behandle muskelspenninger som kan føre til smerter i bevegelsesapparatet eller nedsatt bevegelsesevne. Det er en rekke akutte og kroniske smerter som kan behandles effektivt med massasjeterapi.


Eksempler på akutte smerter som vi behandler er nakkekink, hodepine, smerter mellom skulderbladene og lumbago(smerter i korsrygg). Kroniske plager som kan behandles er f.eks. musearm/tennisalbue, migrene/hodepine, isjias, benhinnebetennelse, leddproblemer, nakke- og ryggstivhet og knesmerter.


Det blir også lagt vekt på å finne årsaken til problemene og gi veiledning til å forebygge disse.

Idrettsmassasje

Idrettsmassasje passer de fleste utøvere på både amatør- og elitenivå. Det er et godt komplement til trening og kan både forebygge og korte ned restitusjonstiden ved belastnings- og muskulære skader. Idrettsmassasje brukes parallelt med oppkjøring til konkurranser, og til restitusjon etter harde treningsøkter og konkurranser.


Behandlingen tilpasses hver enkelt utøver med utgangspunkt i type idrett man bedriver.Svangerskapsmassasje

Et svangerskap kan by på en del utfordringer som følge av at kroppen endrer seg. 

Ettersom magen vokser vil f.eks svaien i ryggen øke og magemuskler øker i lengde. Kroppen undergår også store hormonelle endringer, blant annet for å gjøre fødselen lettere.


Dette kan føre til problemer som hovne føtter/bein, rygg- og bekkensmerter, bekkeløsning, smerter mellom skulderbladene, smerter i brystkassen, nakke- skuldersmerter, hodepine og smerter i håndledd eller ankler.

 

Kroppsverket har lang og god erfaring med medikamentfri behandling av muskel- og skjelettplager som oppstår under svangerskapet.

Åpningstider

Bestil time med online booking-system

Mandag - torsdag: 09:00-17:00


Fredager 09 - 15:00

Timer utover disse tidene kan avtales på telefon eller e-post.

Følg oss

Foto av:


Kjell-Olav Bræin Trosdahl og Nathalie Zwaneveld