MASSASJE

KroppsVerket as

KroppsVerket behandler en rekke

muskel- og skjelettlidelser. Både akutte og kroniske. Ta kontakt og finn ut av hva vi kan gjøre for dine plager.


kiropraktikk - osteopati

 massasjeterapi - idrettsmassasje 

svangerskapsmassasje 

bedriftsmassasje - gavekort

Massasjeterapi

En massasjeterapeut benytter seg av flere forskjellige behandlingsmetoder og teknikker. Fellesnevneren for disse metodene er å forebygge og behandle muskelspenninger som gjør at bevegelsesapparatet blir hemmet pga. smerter eller nedsatt bevegelsesevne. Det er en rekke akutte og kroniske smerter som kan behandles meget effektivt med massasjeterapi.


De mest vanlige akutte smertene som blir behandlet hos en massasjeterapeut er nakkekink, hodepine, bekkenløsning, smerter mellom skulderbladene og lumbago(smerter i korsrygg). En rekke kroniske smerter/plager som kan behandles er f.eks. musearm/tennisalbue, migrene/hodepine, isjias, bekkenløsning, benhinnebetennelse, leddproblemer, nakke- og ryggstivhet og knesmerter.

Det blir også lagt vekt på å finne årsaken til problemene, og gi veiledning til å forebygge disse problemene.

Idrettsmassasje


Idrettsmassasje passer de fleste uansett om man bedriver idrett på amatør eller elitenivå. Det er et godt komplement til trening og kan forebygge muskulære skader og korte ned restitusjonstiden ved skader. Idrettsmassasje brukes parallelt med oppkjøring til konkurranser og til restitusjon etter harde treningsøkter og konkurranser.

Idrettsmassasje forebygger belastningsskader og gjør at man henter seg inn fortere ettter fysisk anstrengelse sånn at treningen kan effektiviseres.

Behandlingen skreddersys for å passe hver enkelt utøver ut i fra hva slags idrett man bedriver.


Idrettsmassje kan hjelpe deg med å yte maksimalt før, under og etter trening og konkurranse
Svangerskapsmassasje


Et svangerskap kan by på en del utfordringer ettersom magen vokser og kroppen forandrer seg. For den gravide finnes det mange gode grunner til å velge et medikamentfritt behandlingsalternativ.

 

Utover i svangerskapet vil kroppen forandre seg i stor grad. Magen vokser, svaien i ryggen blir større og magemuskler øker i lengde. Dette er bare noen av de mange forandringer som oppstår i løpet av 9 måneder. I tillegg vil kroppen undergå hormonelle forandringer, blant annet for å gjøre fødselen lettere.

Alle disse faktorene er med å gjøre kvinnen utsatt for muskel- og skjelettplager i denne perioden. De vanligste probleme som oppstår under svangerskapet er: hovne føtter/bein, rygg- og bekkensmerter, bekkeløsning, smerter mellom skulderbladene, smerter i brystkassen, nakke- skuldersmerter, hodepine og migrene og smerter i håndledd eller ankler.

Dette er plager Kroppsverket kan hjelpe deg med under svangerskapet.

 

Kroppsverket har lang og god erfaring med behandling av muskel- skjelettplager som oppstår under svangerskapetkiropraktor, massasje, osteopati, trykkbølgebehandling, dry needling, idrettsmassasje, svangerskapsmassasje, bedriftsmassasje

Oslo Grünerløkka Rodeløkka Carl Berner

Copyright © All Rights Reserved